lauantai 17. helmikuuta 2018

Tampereen häämessut

Sitten lupaamiani kuvia viime viikonlopun häämessuilta Tampere-talosta! Olen ollut kerran aikaisemmin häämessuilla, Love me do:ssa Helsingissä syksyllä. Se oli bloggarimiitteineen aivan ihana tapahtuma, mutta tästä kerrasta ehkä sai enemmän hyötyä irti, kun näytteilleasettajat oli omasta kaupungista ja pystyi kyselemään tarjouksia.

Esillä oli aika paljon sormuksia ja juhlatiloja, mutta myös koristeliikkeitä, hääpukuliikkeitä (ei tosin sovitusmahdollisuutta), juhlaruokia ja kauneusalan yrittäjiä. Saatiin yhdessä pisteessä ilmaiset käsihoidot tyttöjen kanssa! Lisäksi aulassa oli esillä mallikattauksia, jotka minusta olivat kaikki tyylikkäitä ja toteuttamiskelpoisia, mutta kuitenkin keskenään mukavan erilaisia. Messulavalla oli luentoja mm. seurakunnalta, lakimieheltä, hääsuunnittelijalta, kosmetologilta ja kampaajalta sekä muotinäytökset niin naisille kuin miehillekin. Tuntui hyvältä, kun välillä pääsi istumaan, eikä messusali muutenkaan ollut mitenkään täpötäynnä ihmisiä.

Saaliiksi meidän häitä varten löytyi 500 koristekristallia, paljon ideoita ja valokuvia sekä alennuskuponki hääpukuostoksille Zazabellaan. Lisäksi innostuin varaamaan meille hääyön (tai oikeastaan kaksi) Vaihmalan hovin Kulkurin valssi-sviitistä, jota olimme sulhasen kanssa jo aiemmin miettineet. Ajatuksia herätti myös häämeikin toteutus ja kynsien hoito ennen häitä, mutta vielä en sortunut mihinkään houkutuksiin :)
Tähän pöytään oli kuulemma käytetty kolme eukalyptuksen oksaa,
jotka kuulemma maksavat noin 2 €/kappale.

Kauniit menut käsintehdystä paperista, vahvasti menee harkintaan!
 
Punotut lautasenaluset näyttää ihanan rustiikkiselta ja rennolta.
 
Voi olla, että sulhanen tilaa itselleen mittatilauspuvun täältä. Tällä hetkellä
menossa tarjous, jossa koko setin mistä tahansa kankaasta saisi 700 eurolla.


En ollut ikinä ajatellut, että hevosenkenkiä ja  myrsky-
lyhtyjä voisi tuoda juhlapöytään, mutta toimii!

Ihanat kukkakuvioiset, yhteensopivat menut ja
paikkakortit. Myös tuollaiset lautaset olisi hienot!

 


Purppurahelmen herkkuja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti