lauantai 1. joulukuuta 2018

Kakkutaikuria tapaamassa

Huh, häihin on aikaa enää kaksi kuukautta ja tuntuu, että koko ajan lisääntyy muistettavien ja tehtävien asioiden määrä! Saa nähdä, onnistuuko aikataulutus vai tuleeko viimeisinä viikkoina kiire :o Mikäli jollakin jo naimisiin menneellä tulee mieleen hyviä vinkkejä ajanhallinnasta tai helposti unohtuvista asioista, niin saa kertoa! Hääsuunnittelun lisäksi ylihuomenna on koulun viimeinen iso tentti (naimisiinmenon lisäksi pitäisi myös valmistua keväällä), joten tekemistä riittää.
(c) Kakkutaikuri
Meillä on ollut kakuntekijäksi varattuna Kakkutaikuri Tampereelta jo pidemmän aikaa, mutta ei oikein olla osattu päättää, mitä oikeastaan haluttaisiin. Niinpä päätettiin, että mennään ihan käymään Tiinan luona, jotta pystytään kasvokkain keskustelemaan suunnitelmista ja kyselemään, mitä ideoita hänellä on. Vajaan tunnin tapaamisen aikana selvisi kaikki paljon tehokkaammin kuin sähköpostilla, pystyi hiomaan ideoita paremmin, ja tuli sellaisistakin asioista puhuttua, joita ei ehkä olisi tajunnut edes kysyä (Kuten minkälaisella alustalla kakku tulee, jotta sen saa siirrettyä lautaselle. Vastaus: kovalla pyöreällä levyllä, joka ei taitu. Problem solved.). Lisäksi ainakin minua tällaisena huolehtijana helpotti nähdä kakun tekevä ihminen ihan oikeasti, sillä nyt on sellainen olo, että ollaan löydetty ammattitaitoinen tekijä, johon pystyy luottamaan.

Kaikki täytteet oli ihan super herkullisia!

Kakun täytteen valitseminen on vielä vähän kesken, mutta oli tosi ihana yllätys, kun saatiin palaverista kotiin lähtiessä pakastettuja pikkupurkkeja erimakuisia täytteitä mukaan, jotta saatiin kotona maistella ja miettiä rauhassa. Meidän kutsujen R.S.V.P:n deadline on tänään, joten kun vieraiden lopullinen lukumäärä varmistuu, laitetaan sähköpostilla erityisruokavaliot, kuva ja mitat kakunkoristeesta, tieto valituksi tulleesta kakuntäytteestä, sekä vielä muistutukseksi ne kuvat kakun tyylistä, joista palaverissa oli puhe. Vaikka varmaan joka tapauksessa stressaan loppuun asti siitä, onko kakku täydellisen näköinen ja värinen, nyt voi olla ainakin varma siitä, että se tulee olemaan todella hyvää, ja se on kai tärkeintä!

P.s. Tammikuun Love me do -messut lähestyvät, joten taas on aika äänestää vuoden hääblogia! Käy ehdottamassa lemppariblogiasi äänestykseen täältä.

Ihanaa joulukuun alkua kaikille!💝

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti