keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Tutustumassa Häät-lehden toimitukseen

 
Viime viikolla minulle tarjoutui ihana ja erityinen mahdollisuus päästä vierailemaan Häät-lehden toimituksessa. Oli mukavaa tehdä päiväretki Helsinkiin, siellä ei kuitenkaan tule kovin usein käytyä, vaikka junamatka Tampereelta kestää alle kaksi tuntia. Oli mielenkiintoista kuulla, miten häälehden toimittaminen ja lehden valmistuminen ajatuksista valmiiksi lehdeksi on muuttunut parinkymmenen vuoden aikana.

Tapaamisen aikana keskusteltiin lehtien ja nettisivujen sisällöstä, ja siitä, miten niitä voisi kehittää. Häät.fi-sivuille on vanhojen lehtien selailun ja artikkelien lisäksi luotu Hääpolku-työkalu, johon pääsee käsiksi kirjautumisen jälkeen. Palvelusta löytyy laaja hääsuunnittelun checklist, jossa tehtävien alle on linkitetty paljon ideoita! Eri tehtäviin voi myös tehdä muistiinpanoja ja tallentaa omat suosikkikuvat ja -jutut. Hääpolun käyttö oli itselle vielä suhteellisen vierasta, vaikka olenkin sitä käynyt kokeilemassa jo aiemmin, sillä olen luontaisesti enemmän paperi ja kynä -ihminen :) Nyt, kun Hääpolkua katsottiin yhdessä, omaksi lempiominaisuudeksi valikoitui varmastikin vieraslista-osio, johon kutsutut vieraat saa merkattua perhekunnittain, ja johon voi myöhemmin kirjata osallistumisen, erityisruokavalioita ja muuta tärkeää infoa. Listan saa myös tuotua Exceliin, minkä kautta sen voi esimerkiksi tulostaa.

Häät-lehden Sari ja Liina

Vierailun lisäksi pääsin osaksi raatia äänestämään finalisteja Vuoden Hääkuva 2018 -kilpailuun. Ehdolla oli todella paljon ihania, romanttisia ja kauniisti toteutettuja kuvia, joista parhaiden valikoiminen oli todella vaikeaa. Nyt 12 parasta on valikoitunut, käy äänestämässä omaa suosikkiasi täällä, äänestysaikaa 4.4. asti! 💕

Toimituksesta sain myös hyviä vinkkejä hääshoppailuun, Helsingin keskustassa Forumin takana on kaksi (!) Sinelli-liikettä vierekkäin, ja Askarelli siinä aivan vieressä. Ennen kuin muutin Tampereelle, ajattelin, että täältä saa aivan kaikkea, mutta näköjään ei pidä yhtään paikkaansa. Pitää syksyllä tehdä paperitavaran shoppailureissu Helsinkiin, oli niin paljon kaikkea ihanaa tarjolla! Kuulemma Vantaalla olisi vielä isompi myymälä, mutta luulen, että siellä tulisi jo valinnanvaikeus... :)

Nyt on meillekin löytynyt sopiva kakunkoriste!
Kiitos Häät-lehden Sarille, Liinalle ja Sannalle, kun sain käydä vierailulla! Ensi viikolla suunnataankin sitten sulhasen kanssa Lappiin viettämään viikon pääsiäislomaa hiihdon ja laskettelun merkeissä. Toivottavasti paistaa aurinko ja parannutaan molemmat tästä flunssasta, että pystyy liikkumaan. Iloista pääsiäisviikonloppua kaikille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti