lauantai 13. lokakuuta 2018

Tampereen Hello love-messut

Tänään oli taas onnellista häämessuhulinaa, kun Tampereella Finlaysonin alueella järjestettiin Hello love -tapahtuma. Kivaa että tänne pääsi vaikka viime viikonlopun Love me do jäikin väliin! Aamulla naapurin joogakoulu täytti vuosia, joten kävin ilmaisella joogatunnilla. Sitten suunnattiin yhden ystävän kanssa aamupalalle Tullin saunalle (tosi hyvää aamiaista, ja tila olisi sopinut hyvin myös urbaaneiden häiden juhlatilaksi, en tosin tiedä vuokrataanko sitä).

Hello Love:n sisääntulo oli laitettu tosi nätiksi.

Hello love -päivä alkoi limusiiniajelulla Starlimou:n kyydissä kuohuvaa maistellen. En ole varmaan koskaan edes nähnyt niin pitkää autoa! Hullua, että ulkomailla jotkut rikkaat ajelee aina tuollaisella... Varmasti olisi aika huikea kyyti erityisesti vaikka polttareissa, kun koko porukka saisi istua yhdessä, eikä peräkkäin niinkuin taksissa. Ja onhan limusiinissa ihan eri tavalla hohtoa!



Tapahtumassa esiteltiin paikallisia hääalan yrittäjiä. Erityismaininta pitää antaa Pitopalvelu Murulle, tosi nättejä ja ihan poikkeuksellisen hyviä muffinsseja ja keksejä! Sadalle ensimmäisenä ilmoittautuneelle jaettiin söpöt pastellinväriset hää-ämpärit, joissa oli ohjeita ja vinkkejä, ElinaK:n glitteriä sekä uusi Häät-lehden 25-vuotisjuhlanumero. Ehdin sitä hieman tuossa jo selailla, ihania uusia ideoita ja hienon värisiä kuvia, varmasti hetki menee ennen kuin sen lukee läpi. Lisäksi ohjelmassa oli tietoiskuja, äänestys parhaasta kestokimpusta, sekä käytettyjen hääpukujen myyntiä. Hääpukukirppiksellä näytti olevan paljon porukkaa, ja kun meidän porukasta kaikilla on jo puvut, ei viitsitty vain uteliaisuuden vuoksi jäädä sinne jonottamaan, mutta näytti kyllä olevan monenlaista ihanaa myytävänä!
 

Kotimatkalla poikkesin vielä Morsiusgalleriaan ja ostin hunnun, nyt on sitten kaikki häissä tarvittavat vaatteet ja asusteet hankittuna. Kaiken kaikkiaan ihana päivä, tällä taas jaksaa pitkälle syksyyn!

Hienoja kestokimppuja ei oikeastaan erota yhtään oikeista kukista.


Tallipihan suklaapuodin suklaat näyttää aina niin hyviltä!

2 kommenttia:

  1. Kiva että olit mukana!
    Ja nuo äänestyksessä mukana olleet kimput olivat tosiaan ihan ihkaoikeista kukista tehtyjä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille kutsusta! Ja oliko, me sitten arvattiin väärin, kun tyttöjen kanssa koitettiin päättää onko aidoista vai silkkikukista :D

      Poista