maanantai 5. marraskuuta 2018

Polttariviikonloppu takana!

Kuvittelin, että olisin viettänyt viime viikonloppua rauhallisesti kotona joogan, shoppailun ja lukiokaverin kanssa saunomisen merkeissä, mutta tulinkin yllätetyksi ja viedyksi juhlimaan polttareita. Lauantaiaamuna puoli yhdeksän aikaan, kun herätyskello oli juuri soinut ja pötköttelin vielä sängyssä, soi ovikello. Makasin peiton alla ja kirosin, miksi joku kauppias tulee pimpottelemaan kelloa tähän aikaan viikonloppuna, ja että en varmasti menisi avaamaan. Jos makaisin ihan hiljaa paikallani, ovella olija ehkä luulisi ettei ketään ole kotona ja lähtisi pois. Kello soi uudestaan, ja sitten vielä muutaman kerran peräkkäin, jolloin oli ihan pakko luovuttaa ja mennä katsomaan, onko jollain joku hätänä. Katsoin äkäisenä ovisilmästä, ja oven takana olikin ihanat kaasoni aamupalatarvikkeiden kanssa! Kuulemma hetken aikaa oli hirvittänyt, että enkö olekaan kotona, kun kesti niin kauan avata :D
 Minulle annettiin pakkauslista käteen että alahan valmistautua, ja hämmennystä ei yhtään helpottanut pakkauslistalle laitetut asiat kuten sulhasen paita, virsikirja ja siivilä. Kun sain pakattuna, oli suuntana Tanssikoulu Tanssis, jossa muu porukka odotteli. Päästiin kokeilemaan charlestonia, mikä oli ihan tosi hauskaa, eikä kukaan ollut tanssinut sitä aiemmin! Tunti oli sopivan helppo että kaikki pääsi hyvin mukaan, mutta kuitenkin oli haastetta ja kävi todellakin liikunnasta. Tunnin jälkeen siirryttiin lounaalle Puistoon. Kunnon ruoka tässä vaiheessa oli erittäin hyvä ratkaisu.
Lounaalta muut suuntasivat jonnekin paikkaan x ja minut vietiin Nokian Edeniin manikyyriin. Ihanaa kun kerrankin on kauniit kynnet ja kynsilakkaa, ja kädet ei ole varmaan koskaan tuntunut yhtä pehmeiltä kuin käsihoidon jälkeen. Sitten lähdettiin etsimään mökkiä, johon muut olivat menneet jo edeltä, ja nähtiin matkalla upea auringonlasku ja varmaan 50 kaurista!
Yksi suoritettavista tehtävistä oli kakun koristelu
Mökillä ohjelmassa oli  tulevan vaimon tehtävärata, jossa piti vihjeiden perusteella arvata, kenestä oli kyse, ja sen jälkeen suorittaa tämän henkilön pitämä rasti. Rasteina oli esimerkiksi näytellä meidän ensitapaaminen, harjoitella kalan perkkausta (vaelluskaverin mukaan vaimo ei voi enää perkauttaa kaloja muilla vaikka miten ällöttäisi :D ), sekä vastailla tietokilpailukysymyksiin sulhasesta ja sulhasen kotikaupungista. Oma lempparirasti oli ehkä "Hääpäivän harjoittelu", jossa tytöt tekivät jätesäkistä Muodin huipulle -tyyliin pitkällä laahuksella varustetun hääpuvun ja serveteistä kukkakimpun, ja sitten piti kävellä siinä puvussa häämarssin soidessa, kätellä kaikki vieraat, pilkkoa sipulia ja koittaa olla itkemättä, ja lopuksi heittää kukkakimppu. Rastien jälkeen pidettiin morsiussauna, josta teen vielä ihan erillisen postauksen, mutta joka oli tosi hauska!

Sunnuntaiaamuna syötiin rauhassa hyvä aamiainen, pelailtiin ihmissusipeliä ja fiilisteltiin mukavaa mökkireissua. Oli tosi onnellinen olo, kun niin monta rakasta ystävää oli tullut paikalle ihan vain minun takiani 💗 Vieraita oli 12, mikä oli minusta täydellinen määrä. Kaikki eivät tunteneet toisiaan etukäteen, mutta se ei haitannut yhtään. Ruoka oli tosi hyvää ja sitä oli tarpeeksi, ja hyvä idea oli se, että kaasot oli jo perjantai-iltana mennyt mökille kokkailemaan ja valmistelemaan. Vaikka yleensä olen sellainen kaikki langat omissa käsissä -tyyppi, tuntui tosi rentouttavalta kun ei tiennyt mitä seuraavaksi tapahtuu, mutta oli ihan varma siitä, että se on jotain kivaa. Ainoa huono puoli näin hyvissä hetkissä on se, että niiden jälkeen on pakko palata arkeen! Kiitos vielä ihan tosi paljon kaikille suunnitteluun, huijaukseen ja kaikin puolin täydelliseen viikonloppuun osallistuneille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti