torstai 27. syyskuuta 2018

ThrowbackThursday: Luksustelttailua Torassiepissä

Ilmat viilenee Tampereellakin kovaa vauhtia, ja samaa vauhtia villahuivien ja paksumpien takkien esiin kaivelun myötä alkaa lähes jatkuvasti olla mielessä, että tämä on nyt jo meidän häiden talven alkua! Enää neljä kuukautta ja pari päivää… Tähän väliin voisi olla hyvä muistella kesän Hetta-Torassieppi vaellusta! 

 
Lopetimme viikon teltassa nukkumisen vähän hienompaan telttamajoitukseen, nimittäin Torassiepin Aurora Domeen. Bongasin nämä pari vuotta sitten rakennetut luksusteltat Retki-lehdestä viime talvena, ja mietin jo silloin, että sellaisessa olisi varmasti upeaa yöpyä. Tietysti nyt piti tilaisuus hyödyntää, kun oltiin sillä suunnalla liikenteessä, varsinkin, kun kesällä (=ei sesonkiaikaan) hinta oli aikalailla samaa luokkaa minkä tahansa majoituksen kanssa.
Aurora Domeja on neljä erilaista, kaksi oli sisustettu suomalaiseen maalaisromanttiseen tyyliin, yksi oli tonttuteemalla, ja erityisesti voin suositella Shamaani-domea, jossa me olimme yötä! ”Teltassa” oli todella hyvä sänky, kamiina lämmitystä varten (varmasti talvella tulisi enemmänkin tarpeeseen, kesällä oli lähinnä romanttinen lisä), ihanan pehmeät matot ja iso ikkuna, josta sai katsella järvimaisemaa ja auringonlaskua. Aamupala syötiin päärakennuksessa, ja pihapiirissä pääsee myös saunomaan, uimaan ja istumaan laavulla. Patikoimaan pääsee ilman erillistä lähtemistä ja Torassiepissä näytti olevan paljon muitakin aktiviteettivaihtoehtoja, kuten huskyfarmia, hevosia, villisikoja… 




PS. Olettehan huomanneet Tampereella 13.10 järjestettävän Hello love -häätapahtuman? Ohjelmassa on ainakin hääpukukirppistä ja varmasti myös kaikkea muuta ihanaa! Koitan itse parhaillaan järjestellä työkuvioita niin, että pääsisin. Olisi harmi jos tämä jäisi väliin, kun juuri viime keväänä Häät-lehden toimituksessa käydessä juteltiin, kuinka kivaa olisi, jos tapahtumia olisi muuallakin kuin Helsingissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti