lauantai 25. elokuuta 2018

Hääkriisi vol 1 - pitopalvelua ei enää ole

Olen ollut jo viime talvesta asti hyvin tyytyväinen siihen, kuinka tehokkaasti ja näppärästi saatiin kaikki isot asiat varattua jo viime vuoden puolella, ja vielä siten, ettei budjetin ylityksiä tullut. Kaikkien häiden järjestämisessä täytyy ilmeisesti tulla takapakkeja, ja nyt meille tuli ensimmäinen. Olin laittanut elokuun to do -listalle, että otan vielä ihan vain kaiken varalta yhteyttä kaikkiin meidän häiden työntekijöihin, jotta varaukset ovat varmasti kunnossa. Ajattelin, että olen neuroottinen, mutta pitopalvelun sähköpostiosoitetta netistä varmistaessani huomasin, että koko pitopalvelu on mennyt kesän alussa konkurssiin. Meille ei tullut asiasta mitään ilmoitusta, joten oltaisiin ihan hyvin voitu huomata tämä vasta paria viikkoa ennen häitä!

Pixabay

Pitopalvelun toiminta oli myyty toiselle firmalle, joten soittelin sinne ja kyselin, miten tässä nyt edetään. Kuulemma mikään mistä on aiemmin sovittu, ei sido heitä. Hetken aikaa meni rauhoittumiseen ja tilanteen pohdiskeluun, mutta lopulta ei auttanut kuin ottaa lusikka kauniiseen käteen ja alkaa taas lähettelemään tarjouspyyntösähköposteja. On ihan mahdollista, että pitopalvelun vaihtumisesta seuraa jotain hyvääkin, sillä päädyin etsimään pitopalveluita tällä kertaa Lempäälästä enkä Tampereelta. Tuntuu, että hyvännäköisiä vaihtoehtoja löytyi jotenkin helpommin kuin viime syksynä.

Saa nähdä, kuinka paljon pitopalvelun vaihtuminen vaikuttaa budjetissa pysymiseen. Emme olleet varautuneet siihen, että joutuisimme vuokraamaan astioita ruokailua varten, joten ainakin siitä näyttää tulevan parin-kolmensadan euron lisälasku. Nyt on menossa lisätietojen kyseleminen tarjouksista (erityisruokavalioiden järjestyminen, kuinka kauan tarjoilijat ovat paikalla, onko pitopalvelulla vuokrattavana astioita jne.), ja ensi viikolla pitäisi varmaan tehdä päätöksiä!

Näistä paikoista kysyimme tällä kertaa tarjouksia:

-Pitopalvelu Matilda (Pispala)
Näytti nettisivujen perusteella hyvältä, mutta oli jo varattu meidän hääpäivänämme.
-Arto Rastas Catering (Lempäälä ja Helsinki)
-Maaseutu maistuu (Ritvala)
-Pepper Catering (Nokia)

Pixabay
Tarinan opetus: Varmista, varmista ja varmista! 💕

PS. Pistäkäähän kalenteriin syksyn häätapahtumat Tampereen seudulla, With love Vanajanlinnassa 8.9.2018 sekä Hello love Tampereella 13.-14.10.2018! Lisäksi Helsingissä tulossa Love me do -messut 6.10. Kaikkiin ilmainen sisäänpääsy :)

3 kommenttia:

  1. Hui apua, varmaan hyperventiloisin tuollaisen jälkeen. Onneksi tuli ilmi, vaikkakin jotain ilmoitusta olisi pitänyt lähteä teidän suuntaanne. Kuinka ärsyttävääkään on aloittaa kaikki alusta. Tsemppiä! Ja kiitos vinkistä, varmistelu ennen kaikkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää että saattoi bridezilla vähän nostaa päätään :D ja tosiaankin, onneksi tuli esille nyt eikä joskus ihan viime metreillä!

      Poista
  2. Tuo on varmasti stressaavaa, jos suunnitelmat menee uusiksi. Etenkin kun kyse on suuresta tapahtumasta. Meidän serkku myös on nyt suunnittelemassa hänen häitään, ja heiltä vielä puuttuu catering palvelu. Heillä aikaa on kuitenkin vielä noin 7 kuukautta hääpäivään. https://www.loistocatering.fi/catering-palvelu

    VastaaPoista